Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.  Viac info

Nadštandardný 4 izbový rodinný dom s dvoma kúpeľňami, odkladacím priestorom, vyhrievanou terasou, oplotením a tepelným čerpadlom v cene

Rodinný dom | 108 m2 | novostavba
Dunajský Klátov, Dunajský Klátov
195 000 €
  • Slnečný
  • Pekný výhľad
  • Tiché prostredie
  • MHD
  • Turistika
  • Škola, škôlka
  • EXKLUZÍVNA PONUKA

O nehnuteľnosti

Ulica: Dunajský Klátov
Okres: Dunajská Streda
Lokalita: Dunajský Klátov
Celková výmera: 108 m2
Typ: Rodinný dom
Stav: novostavba
Druh: Predaj
Cena: 195 000 €

Popis nehnuteľnosti

VIDEOPREHLIADKA - Ponúkame na predaj priestranný, výborne dispozične riešený rodinný dom, ktorý je súčasťou dvoj-domu s úžitkovou plochou 108m2, zastavaná plocha 124m2. Ku každej polovine domu patrí oplotený pozemok o výmere 600m2 a odkladací priestor o výmere 70m2 na povale domu.

Dom je postavaný z kvalitných materiálov a to z tehál, zateplenie, okná s izolačným troj-sklom. Dom je napojený na mestskú vodu, elektrinu, žumpu (do budúcna je možnosť napojenia na kanalizáciu). Kúrenie a chladenie v dome zabezpečuje tepelné čerpadlo. Dom má prípravu na vonkajšie žalúzie. Krytá terasa disponuje vlastným elektrickým kúrením. Parkovanie a prístup do domu bude zo zámkovej dlažby. Dom bude oplotený z troch strán.

Výborná dispozícia domu: vstupná chodba, samostatné WC, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a vstupom na terasu. technická miestnosť, kúpeľňa s WC, vaňou a umývadlom, dve samostatné izby a spálňa s vlastnou kúpeľňou (WC, sprchový kút).

Cena domu v prevedení HOLODOM 195 000 eur
Cenu domu v prevedení ŠTANDARD - pripravujeme

*v cene domu nie je kuchynská linka a svietidlá

Dom je možné vidieť a je v štádiu kolaudácie. Možnosť financovania pomocou hypotekárneho úveru s ktorým Vám radi pomôžeme. Výstavbu domov realizuje skúsený developer.

Dom sa nachádza v novo vybudovanej tichej lokalite s množstvom zelene. Za domami sa nachádza les. Obec Dunajský Klátov sa nachádza v malebnom prostredí dunajských ramien tzv. Klátovske rameno, vodných mlynov. Možnosť turistiky a cyklo-trasy. Dunajský Klátov je obec vzdialená asi 8km od Dunajskej stredy, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V tesnej blízkosti domov sa nachádza nové detské ihrisko.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
108 m2
Plocha pozemku:
600 m2
Zastavaná plocha:
124 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné

IDEÁLNE
MIESTO
NA ŽIVOT

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať