Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.  Viac info

!!! Posledné dva domy v stave plne ukončeného holodomu v nádhernom projekte Zelený dvor !!!

Rodinný dom | 111 m2 | novostavba
Práznovce, Topoľčany
198 000 €
  • Slnečný
  • Tiché prostredie
  • Luxusný
  • EXKLUZÍVNA PONUKA

O nehnuteľnosti

Ulica: Práznovce
Okres: Topoľčany
Lokalita: Topoľčany
Celková výmera: 111 m2
Typ: Rodinný dom
Stav: novostavba
Druh: Predaj
Cena: 198 000 €

Popis nehnuteľnosti

BOND reality ponúka na predaj rodinné domy o výmere 111 m2 + 25 m2 zastrešená krytá terasa nachádzajúce sa na pozemkoch s výmerou 617 a 619 m2, v krásnom a tichom prostredí 2 km od Topoľčian, no zároveň 10 min. cesty autom k pohoriu Tribeč.
Dom prvého typu (viď situácia na mape posledné foto dom č.10 a pôdorys) tvorí vstupné závetrie, zádverie, samostatné WC, chodba, kúpeľňa s WC, technická miestnosť, 3x izba, kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou, komora a krytá terasa.
Dom druhého typu (viď situácia na mape posledné foto dom č.11 a pôdorys) tvorí vstupné závetrie, zádverie, samostatné WC, chodba, kúpeľňa, kúpeľňa s WC zo spálne, technická miestnosť, 3x izba, kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou, komora a krytá terasa.
Špičkovo postavený dom z tridsaťcentimetrovej protermickej tehly + 15 cm zateplenie má samonosný väzníkový krov, bez jedinej vnútornej nosnej priečky. Dom je vybavený tepelným čerpadlom a podlahovým kúrením s médiom a súčasťou domu je aj ukončená betónová terasa s opornými stĺpmi a prestrešením.
Prevedenie domu: plne ukončený holodom (všetko okrem podláh, interiérových dverí a zárubní, sanity, obkladu a kuchynskej linky, viď. foto 11 až 18 dom v štandarde) s kompletnou vonkajšou úpravou (parkovacie miesta, chodníky, oplotenia (viď fotky) a pod.
Domy sa v súčasnosti zapisujú na katastrálnom operáte ako rozostavaný rodinný dom (bez problémov kúpa na hypotéku), kolaudácia domu, ako aj projektu ako celku na jeseň roku 2024. Poplatok za rezerváciu domu iba 3.960 €.
IS: elektrika, obecná voda, žumpa, prístupová cesta dláždená, verejné osvetlenie.
Cena: Neprekonateľných 198.000 € vrátane provízie a kvalitného právneho servisu.
P.S.: Na opačnej strane ulice k dispozícii domy oboch typov v stave hrubá stavba uzavretá (bez vnútorných priečok), s pozemkami o výmere cca 530 m2 (situácia na mape – domy 3 až 8) za 145.000 €.
!Akcia! – domy č.1 a 2 (pozemok 599 m2 a 565 m2, rovná strecha) v stave - zateplenie domu, vnútorné priečky, elektroinštalácia, rozvody vody a predpríprava podlahového kúrenia - cena 145.000 €.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
111 m2
Plocha pozemku:
619 m2
Zastavaná plocha:
169 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

IDEÁLNE
MIESTO
NA ŽIVOT

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať