Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.  Viac info

Alžbetin Dvor - Záhradná chata ako rodinný dom na celoročné bývanie

Rodinný dom | 130 m2 | novostavba
Alžbetin Dvor, Miloslavov
214 900 €
  • Slnečný
  • Krb
  • Zimná záhrada

O nehnuteľnosti

Ulica: Alžbetin Dvor
Okres: Senec
Lokalita: Miloslavov
Celková výmera: 130 m2
Typ: Rodinný dom
Stav: novostavba
Druh: Predaj
Cena: 214 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj samostatne stojacu záhradnú chatu s celoročným bývaním ako v rodinnom dome v Alžbetinom dvore. Možnosť trvalého bydliska. Stavba kolaudovaná v roku 2010.

Pozemok, na ktorom sa chata nachádza je rovinatý, oplotený a prístupný zo štrkovej cesty, vchod na pozemok cez posuvnú bránu a bráničku pre peších. Výmera pozemku 474 m2. Parkovanie na pozemku.

Chata je dvojpodlažná, podpivničená, zastavaná plocha 58 m2. Úžitková plocha celkom vrátane uzatvárateľnej terasy je cca 130 m2. V podpivničení sa nachádzajú 2 miestnosti s chodbou (studňa, zásobník teplej vody), na 1. NP sa nachádza vstupná chodba, komora s plynovým kotlom, obývacia izba s plne funkčným krbom s prieduchom, kuchyňa so špajzou s okienkom na vetranie, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, na 2. NP/podkrovie sa nachádzajú 2 spálne a kúpeľňa s vaňou a WC.

Chata je postavená z Ytongu, zateplená, sedlová strecha, škridla Bramac, plastové okná, strešné okná Velux, na streche solárne panely pre výrobu teplej vody a elektriny, studňa vŕtaná s pitnou vodou, umiestnená v podpivničení a vyvedená aj na záhradu, kanalizácia riešená do čističky s čerpadlom (možnosť využívať na polievanie), vykurovanie podlahové vodné zabezpečuje plynový kotol zn. Junkers, zásobník teplej vody, v pivnici radiátory, prípojka elektriny 220 a 380 V, plynový zásobník PROPAN, s odskúšaným využiteľným objemom plynu cca na 1 rok, alarm, v kuchynskej linke zabudované spotrebiče(umývačka riadu, elektrická rúra na pečenie, plynová varná doska, odsávač pár, chladnička).

Na pozemku sa nachádza aj drobná stavba o výmere 25 m2 postavená z Ytongu, ktorá slúži ako dielňa, alebo letná kuchyňa, s prívodom elektriny a vody. Z vonkajšej strany rozostavaná letná záhradná sprcha.

Pozemok zatrávnený, rodiace ovocné stromy a kríky (4 broskyne, hruška, čerešňa, 2 marhule, ríbezle čierne a červené, kivi, 2 figy, slivka. Na záhrade je prístrešok na drevo a založený kompost.

Ako bonus k nehnuteľnosti bude novému majiteľovi prenechaná elektrická trojkolka za účelom drobných nákupov v rámci obci, dojazd cca 40 km.

V obci základná občianska vybavenosť, vzdialenosť vlakovej a autobusovej zástavky 10 min na pešo.


Cena vrátane odmeny pre RK 214.900 €


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
130 m2
Plocha pozemku:
474 m2
Počet podlaží:
2
Balkón:
nie
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Krb:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné

IDEÁLNE
MIESTO
NA ŽIVOT

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať