Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.  Viac info

RODINNÝ DOM NA SPOLOČNOM DVORE V TICHEJ ČASTI RAČE

Rodinný dom | 50 m2 | čiastočne prerobený
Pri vinohradoch, Bratislava-Rača
185 000 €
  • Tiché prostredie

O nehnuteľnosti

Ulica: Pri vinohradoch
Okres: Bratislava III
Lokalita: Bratislava-Rača
Celková výmera: 50 m2
Typ: Rodinný dom
Stav: čiastočne prerobený
Druh: Predaj
Cena: 185 000 €

Popis nehnuteľnosti

BOND reality Vám ponúka na predaj rodinný dom na spoločnom dvore v Rači, na ulici Pri vinohradoch. 3-izbový dom má zastavanú plochu 70 m², z toho podlahovú cca 50 m². Pozostáva z jedného obytného podlažia, podkrovia. Nehnuteľnosť je čiastočne podpivničená. Na obývanom prízemí sa nachádza, vstupná predsieň, obývačka s krbom, spálňa, kuchyňa a kúpeľňa s WC. Predsieň je podpivničená a zároveň z nej vedie aj výstup do podkrovia, ktoré ponúka novému majiteľovi možnosť plnohodnotne si ho prerobiť na obytný priestor.
Dom je po čiastočnej, približne 15 ročnej rekonštrukcii, má vymenené drevené okná, nové rozvody vody, odpadu a elektriny, odizolované podlahy vyliate betónom, vymurovane komíny, krb s krbovou vložkou, piecku, elektrické vykurovacie panely, drevene parkety, interiérové dvere a kuchyňu IKEA. Exteriér domu má z prednej časti novú fasádu a zateplenie, zadná časť je omietnutá. Strecha je pôvodná, škridlová, bez poškodení.
Je postavený na mierne svahovitom pozemku o výmere 664 m², umiestnený v strede spoločného dvora, je napojený na všetky inžinierske siete (plyn pri RD) a má pridelené samostatné súpisné číslo. Z titulu podielu na pozemku prislúcha k rodinnému domu šopa a oddelená časť záhrady.
Nachádza sa v atraktívnej rezidenčnej časti, v tichej ulici, priamo pod Karpatmi.
Možnosť HÚ. Cena: 185 000 €.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
50 m2
Úžitková plocha:
50 m2
Plocha pozemku:
236 m2
Zastavaná plocha:
70 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
C
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné

IDEÁLNE
MIESTO
NA ŽIVOT

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať