Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.  Viac info

Pekný rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite

Rodinný dom | 240 m2 | pôvodný
Štúrova, Ivanka pri Dunaji
330 000 €
  • Slnečný
  • Tiché prostredie
  • Bazén
  • Turistika
  • Škola, škôlka
  • Vonkajší krb
  • Krb
  • Posilňovňa

O nehnuteľnosti

Ulica: Štúrova
Okres: Senec
Lokalita: Ivanka pri Dunaji
Celková výmera: 240 m2
Typ: Rodinný dom
Stav: pôvodný
Druh: Predaj
Cena: 330 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bond Reality ponúka na predaj zaujímavý 4 izbový rodinný dom na Štúrovej ulici v Ivanke pri Dunaji. Dom je  prízemný a kompletne podpivničený. Dom je veľmi dobre dispozične riešený. Prízemie pozostáva z predsiene, jedálne, 2 izieb, veľkej obývačky s rozlohou 40 m2 s krbom, kuchyne, špajze, kúpeľne s WC, samostatnej toalety a vonkajšej zastrešenej terasy s výmerou 35 m2 s krbom. Suterén pozostáva z predsiene, kotolne, veľkej miestnosti pod obývačkou. Ďalej sa tam nachádza vnútorný bazén s WC a sprchou. V dome je výťah do suterénu STANAH, od vnútorného bazénu je východ von cez trávnik k vonkajšiemu krytému bazénu 6mx3mx1,5m. Oba bazény majú možnosť vykurovania plynovým kotlom aj strešným kolektorom. V suteréne je dostatok priestoru na fitnes, biliard, prípadne na podnikanie alebo akékoľvek hobby.
Dom sa nachádza na 4,6 árovom pozemku. Pôdorys domu je cca 15x8 m, ÚP 240m2. . Podkrovie je prístupné samostatným schodiskom,. Je dostatočne vysoké, takže ho možno zobytniť. K dispozícii architektonický návrh na 4 izbový byt s výmerou cca 100m2.
Vonku je takisto zastrešené parkovacie miesto
Na pozemku sa nachádza takisto vonkajší bazén s rozmermi 6m x 3m x 1,5m, okrasná záhradka a terasovitá záhradka.
V dome je plynové ústredné kúrenie ,kotol Junkers, liatinové radiátory, dom je napojený na všetky inžinierske siete vrátane kanalizácie, hliníkové okná s izolačným dvojsklom. Dom bol zateplený cca pred 10 rokmi, momentálne je prázdny a vymaľovaný. LV je čisté, bez tiarch a obmedzení.
Dom sa nachádza v tichej a vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V obci sa nachádza škola, niekoľko škôlok, lekár pre deti aj dospelých, zubár, takisto potraviny, reštaurácie, pošta. V okolí je veľa možností na cykloturistiku alebo sa kúpanie na jazere.

Je to jedinečná príležitosť kúpiť krásny dom za skvelú cenu, neváhajte a kontaktujte ma, dohodneme si obhliadku.

Cena domu je 330 000€ vrátane odmeny pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej zabezpečujeme pre našich klientov kvalitný obchodný a právny servis.

Pri rýchlom a serióznom jednaní dohoda na cene možná.

Virtuálna prehliadka:https://my.matterport.com/show/?m=TT47oqDHc6F&play=1&wh=0&mt=1&hr=0&mls=0&brand=0&qs=1&title=0&vr=0&nozoom=1

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
240 m2
Plocha pozemku:
460 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné
Pivnica plocha:
120 m2

IDEÁLNE
MIESTO
NA ŽIVOT

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať