We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Exkluzívna ponuka: Priestranný 8-izbový dom s krásnou záhradou a krytým bazénom.

Family house | 293 m2 | original condition
549 000 €
  • EXCLUSIVE OFFER

About real estate

District: Bruck an der Leitha
Location: Hainburg a.d. Donau
Total area: 293 m2
Type: Family house
Condition: original condition
Category: Sale
Price: 549 000 €

Property description

Ponúkame na predaj unikátny a priestranný rodinný dom v atraktívnej lokalite rakúskeho mesta Hainburg an der Donau, ktorý poskytuje komfortné bývanie pre veľkú rodinu alebo investičnú príležitosť s možnosťou využitia pre podnikanie. Pozemok má veľkosť 616 m², z toho zastavaná plocha domu je 293,89 m².

Charakteristika nehnuteľnosti:

Počet izieb: 8
Záhrada: s automatickým zavlažovaním
Terasa: 2, ideálne pre relax a zábavu
Garáže: 3, s ďalším parkovacím miestom
Bazén: Krytý, pre celoročné využitie
Toalety a kúpeľne: 3 toalety, 3 kúpeľne s moderným vybavením
Klimatizácia: Kancelária a hlavné obytné priestory sú klimatizované
Lokalita: Výborná dostupnosť MHD, vlaková a autobusová stanica, škola, škôlka, nemocnica, supermarket a pekáreň v bezprostrednej blízkosti

Dom ponúka na prízemí moderne vybavenú kuchyňu, obývaciu izbu, kanceláriu s vlastným vchodom, garáž spojenú s domom, dvojgaráž, krytý bazén a záhradu s krytou terasou. Prvé poschodie sa pýši nádhernou kuchyňou s obývacou izbou, terasou s výhľadom, klimatizovanými priestormi a komfortnou kúpeľňou. Široké schodisko vás zavedie do podkrovia, kde sa nachádzajú dve veľké spálne, jedna s vlastným šatníkom.

Tento dom je ideálny pre tých, ktorí hľadajú priestor a pohodlie v pokojnej a dobre dostupnej lokalite. Nechajte sa očariť nádherným výhľadom, krásnou záhradou a možnosťou relaxácie vo vlastnom bazéne či saune.

Cena nehnuteľnosti je 549.000 Eur
K cene nehnuteľnosti je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou/prevodom nehnuteľnosti v Rakúsku vo výške 10% z kúpnej ceny.
Nezmeškajte šancu na tento exkluzívny dom v Hainburgu an der Donau. Zavolajte ešte dnes a dozviete sa viac o tejto jedinečnej nehnuteľnosti!

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
original condition
Usable area:
293 m2
Land area:
616 m2
Balcony:
no
Insulated object:
no
Terrace:
no

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more