We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

6 izbový rodinný dom 10 minút od centra Bratislavy, Rakúsko

Family house | 182.06 m2 | new Building
649 000 €
  • Sunny
  • Quiet neighborhood
  • MHD
  • Škola, škôlka
  • Posilňovňa

About real estate

District: Bruck an der Leitha
Location: Wolfsthal
Total area: 182.06 m2
Type: Family house
Condition: new Building
Category: Sale
Price: 649 000 €

Property description

Ponúkame na predaj nádherný 6 izbový rodinný dom v idylickej obci Wolfstahl, len kúsok od hlavného mesta. Tento dom je ideálnym riešením pre tých, ktorí túžia po pohodlnom bývaní v rodinnom dome s rýchlym prístupom do Bratislavy.
Dom má celkovú výmeru 182,06 m² a nachádza sa na pozemku s rozlohou 573 m². Súčasťou nehnuteľnosti je samostatne stojaci obslužný domček a dvojgaráž s celkovou výmerou 73,77 m².
Na prízemí domu sa nachádza veľká predsieň vedúca do otvorenej kuchyne s jedálňou. Obývacia miestnosť s krbom je ideálna pre rodinné posedenia. Ďalej je tu hosťovská izba, izba so sprchou, ktorá je momentálne využívaná ako posilňovňa, práčovňa, technická miestnosť a samostatné WC.
Poschodie ponúka rozľahlú rodičovskú spálňu s veľkým šatníkom a kúpeľňou, dve priestranné detské izby, menšiu izbu vhodnú ako študovňu a samostatnú kúpeľňu pre ostatné izby.
Dom je vybavený kompletným podlahovým kúrením na biomasu, klimatizáciou v každej izbe, elektrickými roletami a bezpečnostným systémom. Systém závlahy zabezpečuje starostlivosť o záhradu a trávnik.
Parkovanie je zabezpečené v dvojgaráži a na ďalších parkovacích miestach pred domom.
Tento dom ponúka vysoký štandard bývania s dôrazom na detail a komfort. Jeho poloha v tichej obci Wolfstahl, len 10 minút od centra Bratislavy, poskytuje ideálne miesto pre život v Rakúsku a zároveň umožňuje rýchly prístup do Bratislavy aj Viedne.
Kontaktujte nás pre viac informácií, cenu a možnosti obhliadky.

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
new Building
Usable area:
182.06 m2
Land area:
573 m2
Number of floors:
2
Number of rooms:
7
Balcony:
no
Number of bathrooms:
3
Insulated object:
no
Terrace:
no
Heating:
central

Where modern urban living begins

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more