We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

TOP cena plne vybaveného a zariadeného bytu v ročnej novostavbe

Two bedroom apartment | 72 m2 | new Building
Rajka, Rajka
146 990 €
  • Sunny
  • Nice view
  • Quiet neighborhood

About real estate

Street: Rajka
District: Mosonmagyaróvári
Location: Rajka
Total area: 72 m2
Type: Two bedroom apartment
Condition: new Building
Category: Sale
Price: 146 990 €

Property description

BOND reality ponúka na predaj skvelý dvojstranný byt o výmere 64 m2 + 8 m2 krytý balkón + vonkajšie parkovacie miesto v cene, nachádzajúci sa na 2/4 posch. , v modernom bytovom dome s výťahom, v obzvlášť pokojnom prostredí na ulici VIZTORÓNY, v populárnej obci Rajka.
Nádherne presvetlený byt s prevažne južnou orientáciou tvorí ( viď situačný náčrt posledné foto): Veľká a vzdušná obývačka s kuchyňou a výstupom na balkón, spálňa, detská izba, kúpeľňa, sam. WC s umývadlom a chodba.
Okamžite plne obývateľný byt s kvalitným ročným nábytkom, kuchynskou linkou a spotrebičmi sa predáva tak ako je zobrazený na fotkách, stačí sa len nasťahovať.
Cena: Vynikajúcich 146.990 € vrátane provízie RK (Cena nezahŕňa vyhotovovanie právnej dokumentácie vedúcej k prevodu nehnuteľnosti ( v Maďarsku notár, alebo advokát) a poplatok za nadobudnutie nehnuteľnosti v zmysle zákonov platiacich v Maďarskej republike)

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
new Building
Total area:
72 m2
Usable area:
72 m2
Floor:
2
Number of floors:
4
Number of rooms:
3
Balcony:
yes
Elevator:
yes
Insulated object:
no
Terrace:
no
Heating:
central

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more