We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

NOVINKA - 4 izbové rodinné domy priamo v centre obce Miloslavov - Alžbetin dvor, so záhradnou na kľúč, parkovanie, terasa a tepelné čerpadlo

Family house | 96 m2 | new Building
Centrálna, Miloslavov
279 500 €
  • Sunny
  • Nice view
  • MHD
  • Škola, škôlka
  • EXCLUSIVE OFFER

About real estate

Street: Centrálna
District: Senec
Location: Miloslavov
Total area: 96 m2
Type: Family house
Condition: new Building
Category: Sale
Price: 279 500 €

Property description

Ponúkame na predaj 4 izbové rodinné domy vo výbornej lokalite obce Miloslavov - Alžbetin dvor, Centrálna ul. Rodinný dom je súčasťou troj - domu s vlastným pozemkom. Výmera pozemku je od 263 - 505m2. Zastavaná plocha domu je 130m2, úžitková plocha je 96,29m2 + terasa.

Moderné rodinné domy postavené z tehly, zateplenie, plastové okná s izolačným troj -sklom. Každý dom je napojený na vlastné IS, ako je voda, elektrina a kanalizácia. Ku každému domu patrí vlastná záhrada na kľúč (výsadba, tráva), oplotenie, vlastné parkovanie , 3x parkovacie miesto, terasa zo zámkovej dlažby. Kúrenie a ohrev vody bude zabezpečené tepelným čerpadlom - veľmi nízke náklady na bývanie. Príprava na vonkajšie žalúzie a klimatizáciu.

Výborná dispozícia domu poskytuje komfortné bývanie pre rodinu aj jednotlivcov: vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou, WC a sprchovým kútom, samostatné WC, tri samostatné izby, kuchyňa spojená s obývacou izbou a špajzou. Z obývacej časti je vstup na terasu a pozemok.

Cena domu v stave HOLODOM od 279 500 eur

Domy je možné po dohode dokončiť do stavu Štandard - cenu pripravujeme.
*štandard neobsahuje kuchynskú linku a svietidlá

Kolaudácia je naplánovaná v roku 2025. Výstavbu realizuje skúsený developer. Dom je možné financovať pomocou hypotekárneho úveru.
Rodinné domy sa nachádzajú vo výbornej lokalite v centre obce Miloslavov - Alžbetin dvor. Domy sa nachádzajú v tesnej blízkosti školy a škôlky, zastávky MHD, potravin. V pešej dostupnosti sa nachádza aj zastávka vlaku.
Výborné napojenie na obchvat D4/R7.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
new Building
Usable area:
96 m2
Land area:
505 m2
Built-up area:
130 m2
Number of floors:
1
Number of rooms:
4
Balcony:
no
Number of bathrooms:
1
Electric voltage:
230V
Water:
public water-supply
Sewer connection:
yes
Insulated object:
yes
Terrace:
yes
Heating:
own

IDEAL
PLACE
TO LIVE

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more