We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

!!! Posledné dva domy v stave plne ukončeného holodomu v nádhernom projekte Zelený dvor !!!

Family house | 111 m2 | new Building
Práznovce, Práznovce
198 000 €
  • Sunny
  • Quiet neighborhood
  • Luxusný
  • EXCLUSIVE OFFER

About real estate

Street: Práznovce
District: Topoľčany
Location: Práznovce
Total area: 111 m2
Type: Family house
Condition: new Building
Category: Sale
Price: 198 000 €

Property description

BOND reality ponúka na predaj rodinné domy o výmere 111 m2 + 25 m2 zastrešená krytá terasa nachádzajúce sa na pozemkoch s výmerou 617 a 619 m2, v krásnom a tichom prostredí 2 km od Topoľčian, no zároveň 10 min. cesty autom k pohoriu Tribeč.
Dom prvého typu (viď situácia na mape posledné foto dom č.10 a pôdorys) tvorí vstupné závetrie, zádverie, samostatné WC, chodba, kúpeľňa s WC, technická miestnosť, 3x izba, kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou, komora a krytá terasa.
Dom druhého typu (viď situácia na mape posledné foto dom č.11 a pôdorys) tvorí vstupné závetrie, zádverie, samostatné WC, chodba, kúpeľňa, kúpeľňa s WC zo spálne, technická miestnosť, 3x izba, kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou, komora a krytá terasa.
Špičkovo postavený dom z tridsaťcentimetrovej protermickej tehly + 15 cm zateplenie má samonosný väzníkový krov, bez jedinej vnútornej nosnej priečky. Dom je vybavený tepelným čerpadlom a podlahovým kúrením s médiom a súčasťou domu je aj ukončená betónová terasa s opornými stĺpmi a prestrešením.
Prevedenie domu: plne ukončený holodom (všetko okrem podláh, interiérových dverí a zárubní, sanity, obkladu a kuchynskej linky, viď. foto 11 až 18 dom v štandarde) s kompletnou vonkajšou úpravou (parkovacie miesta, chodníky, oplotenia (viď fotky) a pod.
Domy sa v súčasnosti zapisujú na katastrálnom operáte ako rozostavaný rodinný dom (bez problémov kúpa na hypotéku), kolaudácia domu, ako aj projektu ako celku na jeseň roku 2024. Poplatok za rezerváciu domu iba 3.960 €.
IS: elektrika, obecná voda, žumpa, prístupová cesta dláždená, verejné osvetlenie.
Cena: Neprekonateľných 198.000 € vrátane provízie a kvalitného právneho servisu.
P.S.: Na opačnej strane ulice k dispozícii domy oboch typov v stave hrubá stavba uzavretá (bez vnútorných priečok), s pozemkami o výmere cca 530 m2 (situácia na mape – domy 3 až 8) za 145.000 €.
!Akcia! – domy č.1 a 2 (pozemok 599 m2 a 565 m2, rovná strecha) v stave - zateplenie domu, vnútorné priečky, elektroinštalácia, rozvody vody a predpríprava podlahového kúrenia - cena 145.000 €.

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
new Building
Usable area:
111 m2
Land area:
619 m2
Built-up area:
169 m2
Number of rooms:
4
Balcony:
no
Number of bathrooms:
2
Insulated object:
no
Terrace:
yes

IDEAL
PLACE
TO LIVE

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more