We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

ZNÍŽENÁ CENA, na predaj krásny priestranný rodinný dom v Ružinove

Family house | 113 m2 | new Building
Domové role, Bratislava-Ružinov
425 000 €
  • Sunny
  • Nice view
  • Quiet neighborhood
  • MHD
  • Turistika

About real estate

Street: Domové role
District: Bratislava II
Location: Bratislava-Ružinov
Total area: 113 m2
Type: Family house
Condition: new Building
Category: Sale
Price: 425 000 €

Property description

Realitná kancelária BOND reality ponúka na predaj slnečný štvorizbový rodinný dom typu bungalov.
Rodinný dom sa nachádza v mestskej časti Ružinov na ulici Domové role na priestrannom pozemku o rozlohe 530 m2. Lokalita je tichá, pokojná a plná zelene s krásnym výhľadom do prírody.
Pozemok je oplotený betónovým plotom z troch strán a z jedenej strany pletivom. Nájdete na ňom dva záhradné domčeky, dve terasy a priestor pre parkovanie až štyroch áut, tiež pred domom sa nachádza priestor pre parkovanie jedného auta.
Dom je moderný a plne elektrický, na oknách sa nachádzajú elektrické žalúzie, má elektrické podlahové kúrenie, s možnosťou napojiť ho na systém riadenia z mobilu.
Inžinierske siete: elektrická energia, na pozemku je vlastná studňa a septik. Mesačné náklady (elektrika, voda, kúrenie, septik, internet a televízia) sú cca 200 EUR mesačne.
Skolaudovaný bol v roku 2021. Úžitková plocha domu je 113 m2.
Bungalov je postavený z kvalitných materiálov kúpených v Rakúsku, železobetón obalený v polystyréne zvonku aj z vnútra, strop je zateplený 60 cm polystyrénom. Nadštandardné zateplenie garantuje v byte skvelú klímu, v lete príjemné chladno a v zime izolované teplo. Možnosť vystavať druhé podlažie (predpríprava v strope v časti chodba je hotová).
Dom pozostáva z veľkometrážnej obývacej izby spojenej s kuchyňou, troch samostatných izieb, oddeleného WC a kúpeľne. Predáva sa komplet zariadený, vrátane vkusnej a plne vybavenej kuchynskej linky.
Byt je kúpou hneď voľný, bez tiarch. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, radi Vám ich všetky zodpovieme a nehnuteľnosť predstavíme osobne.
Cena nehnuteľnosti je 425.000 EUR vrátane provízie a právneho servisu RK.
Fotografie a informácie sú majetkom BOND reality.

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
new Building
Usable area:
113 m2
Land area:
530 m2
Built-up area:
120 m2
Number of floors:
1
Number of rooms:
4
Balcony:
no
Number of bathrooms:
1
Water:
water well
Insulated object:
no
Terrace:
no

IDEAL
PLACE
TO LIVE

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more